torsdag 4 juni 2009

Studentfest

Igår var det äntligen dax för den efterlängtade studentfesten. Det var verkligen fullt hus och med 18 barn i huset var det inte lätt att organisera. Som tur var är playstation fortfarande väldigt lockande för dessa barn.

Tack vare att vädret tillät oss så blev det grillning som planerat. Vi bjöd på grillspett och kycklingspett, med hembakat bröd och massa grönsaker. Det var verkligen uppskattat. Självklart fanns det även smörgåstårta att äta, ett måste på en studentfest.

Till efterrätt bjöds det på ananaspaj, rabarberkaka, massa hembakade kakor, jordgubbar och förstås grillad marshmallow till de som ville ha. Fanny hade bakat små ägg och mjölkfria bakelser som var supergoda.^^

Ostbricka med brieost, min favorit. ^^

Som sagt så vänder programet mina bilder själv så luta huvet mot höger så ser ni bättre. ;)

Smörgåstårtan som jag har gjort och mamma hjälpt till.

Den innehåller två röror. En men ägg+räkor+lök+majonäs & bostongurka. Den andra med tonfisk+majonäs & bostongurka. Godaste smörgåstårtan. Synd att det inte blev något kvar till idag.

Min grilltallrick med kycklingspett, grillspett, grillad paprika och champignioner, sallad, fetaost, tomat, tzatsikisås (gjort på kesella) och hembakat örtbröd. De små underverken.

1 kommentar: